8
$\begingroup$

The badge notification seems to have an encoded apostrophe in it. Interestingly the notification of reputation change for the same question doesn't seem to have a problem.

enter image description here

I've seen this on safari for iPad and Chrome for the PC if that makes any difference.

$\endgroup$
  • 1
    $\begingroup$ Have you considered putting a free hand circle around the relevant part of the image? $\endgroup$ – trichoplax Oct 14 '14 at 7:26
  • 1
    $\begingroup$ @githubphagocyte done - I was on my pad earlier so it wasn't easy $\endgroup$ – Liath Oct 14 '14 at 7:30
  • $\begingroup$ I don't have any recent badges on questions with apostrophes to check if I can replicate this, but have you tried anything other than Safari for iPad? It might be safari's fault and I can't install safari to check atm. If anyone else sees the same it would be good to post their screenies as well. Also, isn't this better suited for meta.stackexchange? $\endgroup$ – mechalynx Oct 14 '14 at 12:37
  • $\begingroup$ @ivy_lynx it's also an issue on chrome on the PC so I doubt it. Probably, this is where I spotted it ;-) $\endgroup$ – Liath Oct 14 '14 at 12:40
  • $\begingroup$ @Liath y u no say so in post? In any case, we need to find out if this is WB.SE specific or a wider issue. $\endgroup$ – mechalynx Oct 14 '14 at 12:43
  • $\begingroup$ @ivy_lynx updated - I've also not seen it on any other SE site yet $\endgroup$ – Liath Oct 14 '14 at 12:45
3
$\begingroup$

Should be fixed now.

$\endgroup$
  • $\begingroup$ It is indeed fixed! $\endgroup$ – Liath Oct 14 '14 at 12:56

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .